fredag 18 januari 2013

Jag har fått post!

Påkommen. Förmiddagens inlägg var från gårdagens tur, men jag orkade inte göra klart igår.

Idag var jag istället nere vid sydkusten och vände. Tittade in hos den lokala cykelprånglaren för att se om jag kunde köpa en liten grej men jag tyckte de var väl duktiga på att ta betalt så det fick bero. Ska kolla om jag kan hitta nåt på webben istället, nu när jag vet att postleveransen funkar. 

Tack mamma, nåt fint kommer det bli
Jag har fått brev! Det är så roligt. Nu visste jag iofs om att det var skickat - mamma gjorde en insats och hämtade upp min favoritkarta som glömdes hemma i brådskan, men ändå. Jag visste ju inte om det skulle komma fram för det, och rolig post får man ju knappt hemma ens - att få det här är minst dubbelt så kul! Dessutom låg det en liten present instucken i kartan.. Det ska vara mammor till sånt.


Annars finns inte mycket att säga om dagens tur, upptäcksfärder i all ära men det här var som att träffa en kär gammal vän. Om själva Playa del Inglés kan man säga mycket, men vägen dit behöver sannerligen inte skämmas för sig. Inte ett knöggel och massor av härliga svängar att öva kurvtagning i. 

Hej kompis! Länge sen
Hem gick det lite motigt och det hann faktiskt bli aningen mörkt, men då fick jag ju användning av minilamporna som alltid följer med sen dag två. Gratisreklamgrej som jag fick via jobbet men de är hur bra som helst för att vara så pyttiga.


Dags att runda av, imorrn väntar nya vägar igen, med sällskap som omväxling. Nu när jag har min bradiga karta så kan inget gå fel. En gratiskarta som jag fick på hotellet för flera år sen, men så utsökt att jag fick åka dit och be om en ny något år senare när det mest var ludd kvar av den första. Kartan jag har haft hittills som jag tog på flygplatsen visar förvisso jättebra var djurparken och Aqualand ligger men om man inte ska just dit så skiljer den mest höger från vänster. Men det har ju gått rätt bra ändå.
Slingerikrok en masse

Lite grönare på den här sidan

Fin väg ser ut såhär

Lite mörkt men det lyser i Tejeda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar